Neden Vip Hizmetler?

Vip Hizmetler A.Ş, Vip Yapı Group’un aktif olarak bulunduğu sektörleri birleştirme ve daha güçlü hale gelebilmek için oluşturulan şirketidir. Şirket bünyesinde inşaattan gıdaya, araç kiralamadan danışmanlık ve turizm sektörüne kadar geniş bir yelpazede faaliyet göstermektedir.

Vip Hizmetler kurulduğu ilk günden bu yana dürüstlük, mükemmeliyetçilik, ekip ruhu, yenilikçilik, sahiplenme, inovasyon, istikrar ve girişimcilik en önemli değerler arasında yer almış ve bu değerleri olmazsa olmaz koşullar olarak kabul edip yoluna devam etmektedir.

Müşterilerimize, iş ortaklarımıza ve çalışanlarımıza karşı şeffaflık ilkesini benimseyen ve en kısa sürede en ideal bütçe ile yeni teknolojiyi takip ederek en iyi işi başarmayı hedefliyoruz. Kazandığımız itibar, deneyim, bilgi ve birikim ile geleceğe daha güçlü yürüyoruz.

Bu anlayışla sektörlerdeki diğer faaliyet alanlarımızla dirsek temasında bulunup hizmet sektörüne yeni bir soluk getirmeyi başaran  Vip Hizmetler; geleceğin Türkiye’sinin lider aktörlerinden biri olmayı kendine hedef seçmiştir.


Mesaj, mail ya da telefon aracılığıyla hemen bize ulaşabilirsiniz. Ayrıca Vip Gıda ürünleri hakkında bilgi almak isterseniz sayfamızdan ve sosyal medya hesaplarımızdan daha fazla bilgi edinebilirsiniz. Ayrıca sayfamızda bulunan WHATSAPP canlı hesabımıza bilgi bırakabilirsiniz.